Dilmah a vendéglátásban

Dilmah a vendéglátásban

Élvezze a valódi tea luxusát

A Séfek Világszövetségével (WACS) karöltve forradalmasítottuk a teaszertartást – a hagyományos kézműves, így a természetet tiszteletben tartó termesztéssel és feldolgozással a minőségi teát a középpontba helyezve megalkottuk a „High tea” fogalmát.

A tea reneszánszával és a teakultúra iránti érdeklődés növekedésével, a teázás a globális vendéglátásban megkerülhetetlen élménnyé vált. A Dilmah a minőséget, hitelességet, szenvedélyt és az etikus üzleti hozzáállást összeköti a teaszervíz kínálta romantika és látvány luxusszínvonalú élményével, így változtatva meg a világban a teáról kialakult képet.

A tea kifinomultsága, gazdagsága és hagyományai biztosítják helyét a modern világunk középpontjában. A Dilmah „Seven Star Luxury Tea Experience” program célja, hogy különleges teaélményt kínáljon a vendéglátás világában. A Dilmah termékei széles skáláját fejlesztette ki az utazási és vendéglátó szektor számára. Ezen felül a tea művészetének és tudományának hiánypótló oktatása egyedi képzési programokon, és a Dilmah Teaiskola kurzusain zajlik.

www.teainspired.com

"A Dilmah... a kiváló termékek és a példás kereskedői hozzáállás képviselője, és mi pontosan ezt keressük, amit ez a cég képvisel: a szakmánk iránti szenvedélyes elkötelezettséget. Így nagy örömünkre szolgál, hogy a Séfek Világszövetsége a Dilmah partnere lehet. "

Gissur Gudmundsson séf, a Séfek Világszövetsége (WACS) elnöke

"A Dilmah teaélmény különlegességét a teanövényt ért változatos környezeti hatások adják, pl. a tengerszint feletti magasság, a kitettség, a csapadék, a szüret időpontja és a feldolgozás módja. Tapasztalja meg a Dilmah single region teák (pl. a Watte teák) eredeti és tiszta ízét - rendkívül izgalmas élmények várnak a fogyasztókra az Exceptional és a t-Series teakínálatában is. "

Bernd Uber, a Black Hat étterem és a WACS séfje

Tudjon meg többet a Dilmah a vendégltásban témáról