A Séfek és a Teamester

A Séfek és a Teamester

A Dilmah márka alapításának 21. évfordulója alkalmából, 2009-ben a családi vállalkozás innovatív programot indított, melynek célja a 21. század italának, a teának a fúziója a modern életmóddal.

Az első Séfek és a Teamester programot 2008-ban rendezték meg, amikor a Srí Lankán született ausztrál mesterszakács, Peter Kuruvita nyolc neves ausztrál séfet egy Srí Lanka-i gasztronómiai utazásra invitált. 2010-ben került sor a második The Chefs and the Tea Maker kulináris expedícióra, amelyen 12 különböző ország séfjei vettek részt.
A résztvevő országok Új-Zéland, Ausztrália, Belgium, Chile, Csehország, India, Indonézia, Litvánia, a Maldív-szigetek, Hollandia, Lengyelország és Srí Lanka voltak.

“Congratulations - I am very, very impressed by this green tea - if I tasted it blind, I would have thought it to be a top end Japanese green tea in the semi Gyokuro style! Wow!“

Edwin Soon: Oenologist and author of ‘The Dilmah Way of Tea’